Om oss

Level Prosjekt leverer utvalgte HR-tjenester og er spesialister på prosjektbasert utleie, og samarbeider med flere av de ledende bedriftene på Sørvestlandet. Vi ønsker å være positivt annerledes, og målsetningen er å utrette noe verdifullt for selskap, ledere og ansatte.
Kontakt oss

Verdigrunnlag:

Dedikert, Raus, Nytenkende og Synlig

Det er folkene som utgjør forskjellen

Vi teller i dag 8 ansatte, med hovedkontor i Haugesund, og mellom oss har vi betydelig erfaring. Med et sterkt fokus på organisasjon- og bedriftskultur, målbare resultater og fleksible løsninger, tar vi oppdrag innen alle bransjer og dekker de fleste bemanningsbehov.

I Level Prosjekt anser vi alle oppdrag for å være like viktige. Kunder og kandidater behandles med den samme respekten, og vi strekker oss langt for å etterleve selskapets verdigrunnlag.

Selskapet ble opprettet i april 2016 og er en del av Level Group med Trygve Seglem som hovedaksjonærer. Siden det har virksomheten økt kraftig, og vi har planer om ytterligere vekst. Ta kontakt eller kom gjerne innom for en uforpliktende samtale.

Våre kvalitetsmål

Kvalitet i alle aktiviteter. Level skal innfri kundenes krav, behov og forventninger. Vi skal bli våre klienters foretrukne partner, tjent gjennom høye nivåer av profesjonalitet kombinert med god forretningsetikk.

Vår HMS-visjon

Ingen skal bli skadet som et resultat av Level Groups aktiviteter og miljøpåvirkningen skal bli holdt til et absolutt minimum.

Sertifiseringer

Level Prosjekt AS er ISO 9001:2015 sertifisert.I tillegg innehar vi også RA-bevis - et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter som er medlem av NHO Service og Handel.

Image
Image